SIMPRE Party!

INVITAȚIE

 

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de masterat SIMPRE, avem deosebita plăcere să vă invităm la SIMPRE Party 2016. La eveniment sunt invitați  foștii, actualii si viitorii studenți SIMPRE precum si toți colaboratorii SIMPRE. Intrarea este gratuita. Consumația nu este inclusă și este opționala. Puteți veni însoțiți.

Ne propunem să adunăm în același loc toți studenții și colaboratorii SIMPRE, fiind o oportunitate pentru toți să ne întâlnim, să schimbăm experiențe, să deschidem drumul unor viitoare colaborări și nu în ultimul rând – să ne distrăm.

Evenimentul este organizat de echipa de management a masteratului SIMPRE. Acesta va avea loc miercuri seara, 26 octombrie, orele 20.00 in Club Fabrica (http://www.fabrica-club.ro/), str. 11 Iunie nr. 50, Bucuresti (zona Unirii – Parcul Carol). Clubul dispune de bar si restaurant astfel incat veti putea comanda bauturile si preparatele dorite in functie de preferintele individuale.
Pentru mai multe informații vă așteptăm pe pagina de facebook a programului de masterat SIMPRE: https://www.facebook.com/mastersimpre/?fref=ts. Vă rugăm să confirmați participarea prin email la adresa: simpre.ase@gmail.com sau pe pagina de facebook a evenimentului:  https://www.facebook.com/events/1773874296208141/  până cel tarziu în data de 24 Octombrie 2016. În cazul în care veniti insoțiți avem nevoie de o confirmare separată pentru fiecare însoțitor ca să putem pregăti corespunzător sala.
Vă așteptăm!
Echipa SIMPRE

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *