Anunturi administrative

DEPLASĂRI ERASMUS PENTRU STUDENŢI PE PERIOADA VERII 2018, 2-3 LUNI

Vă invităm să aplicaţi pentru deplasări ERASMUS. Acestea se adresează tuturor studenţilor şi prevăd următoarele:

  • Durată: 2-3 luni
  • Candidaţi: studenţi înmatriculaţi în anii 1-3 de studii universitare, masterat sau doctorat
  • Organizaţii de primire: orice instituţie (întreprindere, instituţie de învăţământ, cercetare, ONG, etc) situată într-o ţară participantă la program, cu excepţia instituţiilor europene
  • Finanţare: 700 de euro/lună pentru mobilităţi în următoarele ţări: Austria, Belgia, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia,  Lichtenstein, Luxemburg, Marea Britanie, Norvefia, Olanda, Portugalia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia; 650 de euro/lună pentru mobilităţi în Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, FYR Macedonia, Malta, Polonia, Slovacia, Ungaria.
  • După primirea scrisorii de acceptare de la organizaţia gazdă, candidaţii vor depune candidatura pentru obţinerea finanţării (minim 45 de zile înainte de începerea mobilităţii)
  • Persoană de contact: Dra Teodora Fulga, email: teodora.fulga@amp.ase.ro, sala 0130.

SIMPRE Party!

INVITAȚIE

 

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de masterat SIMPRE, avem deosebita plăcere să vă invităm la SIMPRE Party 2016. La eveniment sunt invitați  foștii, actualii si viitorii studenți SIMPRE precum si toți colaboratorii SIMPRE. Intrarea este gratuita. Consumația nu este inclusă și este opționala. Puteți veni însoțiți.

Ne propunem să adunăm în același loc toți studenții și colaboratorii SIMPRE, fiind o oportunitate pentru toți să ne întâlnim, să schimbăm experiențe, să deschidem drumul unor viitoare colaborări și nu în ultimul rând – să ne distrăm.

Evenimentul este organizat de echipa de management a masteratului SIMPRE. Acesta va avea loc miercuri seara, 26 octombrie, orele 20.00 in Club Fabrica (http://www.fabrica-club.ro/), str. 11 Iunie nr. 50, Bucuresti (zona Unirii – Parcul Carol). Clubul dispune de bar si restaurant astfel incat veti putea comanda bauturile si preparatele dorite in functie de preferintele individuale.
Pentru mai multe informații vă așteptăm pe pagina de facebook a programului de masterat SIMPRE: https://www.facebook.com/mastersimpre/?fref=ts. Vă rugăm să confirmați participarea prin email la adresa: simpre.ase@gmail.com sau pe pagina de facebook a evenimentului:  https://www.facebook.com/events/1773874296208141/  până cel tarziu în data de 24 Octombrie 2016. În cazul în care veniti insoțiți avem nevoie de o confirmare separată pentru fiecare însoțitor ca să putem pregăti corespunzător sala.
Vă așteptăm!
Echipa SIMPRE